Viikon levy: Sintti Silmusuu

Lasten oman radion Viikon levy on 11.11.-17.11.2013 Ilja Karsikkaan ja Samae Koskisen hieno Sintti Silmusuu vuodelta 2010.

Sintti Silmusuu on pieni karhu, joka asuu Isoveljensä kanssa kurpitsanmuotoisessa majassa keskellä kaunista satumetsää. Sintillä on Isoveljen lisäksi toinenkin hyvä ystävä, Eleonoora-keiju, joka matkustaa ympäri maailmaa ja kirjoittaa tarinoita päiväkirjaansa.

Sintti Silmusuukin tahtoo oppia lukemaan ja kirjoittamaan, mutta ei saa selvää kummallisista koukeroista. Isoveli ja muut metsän eläimet eivät osaa auttaa. Niinpä Sintti lähtee kaupunkiin etsimään itselleen opettajaa. Matkallaan Sintti törmää moniin värikkäisiin hahmoihin ja kaupungin kummiin katuihin ja tutustuu lopulta myös kirjainten saloihin.

Sintti Silmusuu tahtoo kirjoittaa -kirjan on on kuvittanut Ilja Karsikas, jonka töitä on nähty useissa lehdissä ja levynkansissa. Tarinan on kirjoittanut Juho Gröndahl.

Sintti Silmusuusta kertovan lastenmusiikkilevyn kappaleet on säveltänyt Ilja Karsikas. Sanoitukset ovat palkitun runoilijan Sanna Karlströmin ja Karsikkaan käsialaa. Levyn on tuottanut ja soittanut arvostettu muusikko Samae Koskinen.

Viikon Levy kuullaan päivittäin klo 9.00 sekä 16.00.

www.lastenomaradio.fi