Tapahtumat

Lasten oma radio järjestää myös omia konsertteja Helsingissä. Konserteissa kuullaan aina mainioita artisteja ja samalla pidetään myös lastendisko, jossa levyjä soittavat Lasten oman radion dj:t.

Lasten oman radion kevään 2017 konsertit järjestetään uudessa musiikkiteatteri Kapsäkissä –  ravintolan tai teatterisalin puolella. Tapahtuman ajan ravintolassa on lapsille sopivaa tarjoilua.

su 5.3. klo 14-17 Lasten oman radion konsertti ja disko: WimmaRalli & Lasten oman radion dj, 7€
Lasten oman radion dj:t soittavat musiikkia klo 14 alkaen, konsertti alkaa klo 15 ja tapahtuma päättyy klo 17.
Osoite: Ravintola Kapsäkki, Hämeentie 86, 00550 Helsinki
Lippuvaraukset 09 260 0907 tai liput@kapsakki.fi
www.kapsakki.fiwww.ravintolakapsakki.fisu 2.4. klo 15-18 Lasten oman radion konsertti ja disko: Pentti Rasinkangas & Lasten oman radion dj, 7€
Lasten oman radion dj:t soittavat musiikkia klo 15 alkaen, konsertti alkaa klo 16 ja tapahtuma päättyy klo 18.
Osoite: Ravintola Kapsäkki, Hämeentie 86, 00550 Helsinki
Lippuvaraukset 09 260 0907 tai liput@kapsakki.fi
www.kapsakki.fiwww.ravintolakapsakki.fi

 

HUOM! Alunperin nämä konsertit oli tarkoitus järjestää toisessa ravintolassa, mutta kyseinen tila ei ollutkaan aivan riittävä lastenkonserttien järjestämiseen, joten tapahtumat siirrettiin Musiikkiteatteri Kapsäkin ravintolaan.

HUOM 2! Alunperin oli suunniteltu sunnuntaille 7.5.  Pomppulinnan Kreivin koserttia, mutta tälle konsertille etsimme pian uuden paremmin sopivan päivämäärän.


Kevään konserttien esiintyjät:

Su 5.3. WIMMARALLI
Lasten omassa radiossakin soinut helsinkiläinen WimmaRalli viihdyttää pientä ja isoa väkeä Wimmatusti omilla vauhdikkailla ralleillaan sekä tietysti perinteisillä lastenlauluilla, joita on ”Wimmattu” uuteen muotoon.
WimmaRallaajat luottavat musiikin ja leikkimisen voimaan, eli jokaisella keikalla on luvassa toimintaa, joka saa viileimmätkin Wimmaajat lämpöisiksi.
WimmaRallia on kuultu duona tai isompana kokoonpanona festareilla, päiväkotien/leikkipuistojen juhlissa, synttäreillä, häissä ja vaikka missä. Nyt tämä mainio ryhmä saatiin avaamaan Lasten oman radion kevään konsertit!

Juha-Matti: laulu, kitara, mandoliini ja leikitys
Eemeli: rummut, sähkörummut, ocatapad ja lyömäsoittimet
Samu Rautio: Basso, kitara, laulu ja leikitys
Harri Kokkonen: Kitara, basso, laulu, sorsapilli ja leikitys

Kotisivu

su 2.4. PENTTI RASINKANGAS
Monen tutun laulun tekijä ja pitkän linjan lastenmuusikko Pentti Rasinkangas julkaisi viime vuonna ”Papanapa”-kokoelmalevyn, joka sisältää hänen parhaita lastenlaulujaan menneiltä vuosikymmeniltä.
Tämä tv:stäkin tuttu lastenmusiikin työmyyrä keikkailee ahkerasti päiväkodeissa, kouluissa ja koko perheen konserteissa niin suomeksi, ruotsiksi kuin viroksikin. Konsertteja kertyy vuodessa noin 200.
Lasten oma radio soittaa usein Pentin hittejä kuten Mamma Miau, Kanalomamatka, Meidän uusi vauva ja Pekka Töpöhäntä. Olemme iloisia siitä, että Pentti saadaan Lasten oman radion huhtikuun konserttiin!

Kotisivu

-ajankohta tarkentuu myöhemmin- POMPPULINNAN KREIVI
Pomppulinnan Kreivin uutta lastenmusiikkia kuvastaa parhaiten ajatus linnusta, joka maiden ja kulttuurien rajoista piittaamatta lentää vapaana pysähtyen aina siellä, missä rytmit ovat kaikkein mukaansatempaavimmat.
Kreivi ja hänen soittoniekkansa ottavat lapset mukaansa mielikuvitusmatkalle laulujen maailmaan. Konsertin aikana tutustutaan mm. Erkkaan, haukien Houdiniin, joka pakenee kaikista mahdollisista satimista; kotiinpaluusta haaveilevaan yksinäiseen merirosvoon sekä kompostissa jorailevaan Salsamatoon. Pomppupumpun soittajat ovat hioutuneet timanteiksi monissa muissa yhtyeissä kuten: Paukkumaissi, Kuukumina, Shava ja Arnold Chiwalala Band.

Vili Mustalampi, laulu, tres-kitara, pasuuna
Valtteri Bruun, kitara, laulu
Arja Paju, basso, laulu
Hannu Risku, rummut, laulu
Ricardo Padilla, perkussiot, laulu

Kotisivu

LASTEN OMAN RADION DJ:t
Lasten oman radion musiikista vastaa mystinen Musiikkipäällikkö sekä tietysti kaikki kuuntelijat, joiden toiveita hän toteuttaa. Musiikkipäällikön lisäksi levyjä soittavat mm. 5-vuotias dj Wilma sekä vaihtelevat vierailevat dj:t.

Kevään tapahtumissa on mahdollista tanssia tunnin ajan ennen konserttia ja vielä tunnin konsertin jälkeen.