Tarvitaanko kotimaiselle lastenmusiikille oma kanava?
Tarvitaanko lastenkulttuurille oma äänitorvi?
Tarvitaanko lapsille sellainen media, jota he voivat turvallisesti seurata ja itsekin osallistua sisällön tekemiseen?
Jos olet sitä mieltä että tarvitaan, niin nyt on oikea hetki kuunnella ja samalla auttaa Lasten omaa radiota. Radio on pyörinyt kolme kuukautta päivittäin, ja aika moni kuulija on jo löytänyt meidät, mutta hurjan moni ei vielä tiedä koko radion olemassaolosta. Siispä sinäkin voit antaa oman panoksesi tämän hyvän asian puolesta!
Emme pyydä rahaa emmekä mitään kovin vaivalloista.
Voit auttaa Lasten omaa radiota näillä kolmella tavalla:
1) Kuuntele radiota usein, vaikka päivittäin!
Soita Lasten omaa radiota kaikille lapsille ja jätä se päälle leikkien taustalle. Mobiilisovelluksella radio kuuluu autossakin ja iltapäiväohjelma toimii myös hiukan isommille, jo koulunsa aloittaneille lapsille.
2) Suosittele Lasten omaa radiota!
Voit mainita radiosta lapsellisille kavereille, kouluissa ja työyhteisöissä, keskustelupalstoilla, Facebookissa, missä hyvänsä. Voit jakaa radion FB-sivua (tykkääthän siitä jo itse?) tai www.lastenomaradio.fi-sivua sekä seurata radiota Twitterissä.
3) Osallistu!
Toivekappaleita saa aina lähettää osoitteeseen [email protected]. Toiveita soitetaan Toivotuimmat-ohjelmassa mistä niitä lisätään myös yleiseen soittoon. Vastaa radion FB-sivun kysymyksiin, tykkää postauksista ja jaa niitä myös omille kavereillesi jos siltä tuntuu. Kaikenlainen palaute ja ideat ovat myös tervetulleita.
Olemme kiitollisia kaikesta avusta, pienimmästäkin. Lasten oma radio on olemassa lapsia ja lapsiperheitä varten, nyt meidän pitää vain saada tämä kaikkien tietoon!
Lasten oman radion osoitteet:
www.lastenomaradio.fi
www.facebook.com/lastenradio/
twitter.com/lastenomaradio
tunein.com/radio/Lasten-Oma-Radio-s153320/
t. Lasten oman radion toimitus
PS. Etsimme myös jatkuvasti sopivia sponsoreita ja mainostajia. Mikäli kiinnostut mainostamisesta radion lähetyksissä ja sivuilla, ota toki yhteyttä osoitteeseen [email protected].