Huomenna lauantaina Lasten oma radio kuuluu ensimmäisen kerran myös perinteisellä radiotaajuudella – tosin vain pääkaupunkiseudulla. Lähiradio soittaa lauantaisin klo 7.00-11.00 Lauantaimakkara-nimisen ohjelmamme taajuudella 100,3 MHz, ja kyseessä on samalla Lasten oman radion ensimmäinen juonnettu ohjelma.

Lauantaimakkaran juontajat ovat Prinsessa ja Nuu sekä tulevaisuudessa myös Kalastaja – ensimmäisen lähetykset Prinsessa ja Nuu juontavat kahdestaan. Näin kaikki siis etenee suunnitelmien mukaisesti.

Uutta musiikkia on taas haalittu tutuilta ja kirjastosta: yli 30 levyä on lisätty soittoon kuluneen viikon aikana. Osa uutuuksista on tullut nettisivun toiveiden kautta ja osaa taas on etsitty pidempäänkin. Yhtenä viikon hienoimmista klassikoista mainittakoon Matti Pellonpään hauska Jurtzantaa vuodelta 1985, joka löytyi vain c-kasettina. Vaan eikö mitä – kyllähän meillä c-kasettisoitinkin on, joten nyt on soitossa sellaisiakin klassikoita kuin Keke Rosberg Formula Rock sekä Poppeli on puu!

Erityiskiitos tällä viikolla kuuluu Matti Hokkaselle, joka hankki soittoomme vinyyliharvinaisuudet Miljoona pientä muurahaista (1975), Maailman lapset (1973) ja Nostoväkinäyttämön Hölmöläisiä (1977).

1 ajatus aiheesta “Ensimmäiset juontajat sekä uutta ja vanhaa musiikkia”

Kommentointi on suljettu.