Hei ystävät,
Vuosi vaihtuu ja myös Ipanapa-radion kuviot: minä olen päättänyt lukuisten muiden kiireitteni vuoksi jättäytyä pois ohjelmasta, eli tammikuun alusta lähtien Ipanapa-radiota juontaa Alina yksin tai vierailevien juontajaparien kanssa.
Myös ohjelma-aika vaihtuu tuntia aiemmaksi, eli se kuullaan tulevaisuudessa lauantaisin ja sunnuntaisin klo 7.00-9.00 ja edelleen sekä Radio Helsingin että Bassoradion taajuuksilla.
 
Olen kiitollinen siitä, että olen voinut tehdä lasten radio-ohjelmaa ja omalta osaltani edesauttaa lastenkulttuurin esille tuomista ja etenkin uuden ja vanhan lastenmusiikin tuntemusta aina uusiutuvalle yleisölle. Samalla olen tietty ylpeä siitä, että olen saanut olla mukana historiallisessa radioyhteistyössä, jossa toisistaan riippumattomat kanavat löivät hynttyyt yhteen lasten asian vuoksi.
 
Elämä vain on sellaista, että joskus ei ole mitään tekemistä ja toisinaan sitä taas on niin paljon, ettei mitään ehdi enää kunnolla ja kaikki jää vähän repsottamaan ja harmittamaan… Nyt minulla on elämässäni sellainen tilanne, että pitää hetken keskittyä muihin töihin, musiikkipuuhiin sekä omaan perheeseen.
 
Lasten oma radio sen sijaan säilyy nettisivustona, ja täällä esitellään tulevaisuudessakin lastenmusiikkia – luvassa on uusia listoja & vinkkejä ja kuka tietää vaikka Musiikkisokkelokin taas aktivoituisi keväämmällä!
 
Hyvää uutta vuotta 2016 ja muistakaa Ipanapa-radio viikonloppuisin klo 7-9.
Kiitos ja kuulemisiin!
Luca

1 ajatus aiheesta “Ipanapa-radio jatkaa ilman Lucaa”

  1. Matti Hokkanen

    Huomasin tosiaan 2 viikkoa sitten, että on aikaistettu lähetysaika tunnilla ja huomasin sen siten, ettei kuulunutkaan 8 aikoihin sitä erästä, perinteistä aloituslaulua, joka jo alkuperäisen Lastne Oman Radion aikana kuului ja sittenhän totuu selvisi, jota pitää hieman kritisoida, sillä viimevuonna, kun lähetysaika, oli 8.00 – 10.00, ei hätää, sillä kun lauantain lähetys uusitaan sunnuntaisin ja jos haluaa kuunnella niin ruotsin, kuin suomenkielistäkin lastenohjelmaa perinteisellä radiolla, saattoi valita Ipanapa-Radion kuuntelupäiväksi sunnuntain, sillä sunnuntaisin, tulee Buu-Radion buu.yle.fi klo 7.00 – 8.00 ja lauantaisin klo. 8.00 – 9.00, eli sunnuntaisin, kuunneltiin ensin Buu-Radion, sitten pieni hengähdys/kanavanvaihtotauko, josta päästiin Ipanapa-Radion hoteisiin, eli hieman huono juttu perinteisen radion palvojijen kannalta, että tuo lähetysaika aikaistettiin, mutta toisaalta, voihan lähetyksiä kuunnella jälkeenpäin joko Radio Helsingin, Bassoradion tai jopa molempien kotisivuilta, kuten Buu-Radion-lähetyksiä luonnollisesti voi Areenan kautta. Toisaalta, Buu-Radion, on ottanut onkeensa, minkä mallin opin Lasten Oman Radion aikana, eli ovat paljonkin soittaneet kokonaisia levvyjä alusta loppuun sunnuntaisin ja myös sellaisia, joita ei ole julkaistu uudelleen mihinkään digi-muotoon ja toisaalta, on sunnuntain lähetyksen Juontaja Mårten Holm, jopa tahallaan soittanut äänitteitä LP-levyiltä, jotka toisaalta kyllä olisivat olemassa digi-muodossa. Entä jos haluaa kirjoittaa jonkun tekstin esim. Musiikkisokkeloon, mihin osoitteeseen sellainen jatkossa kirjoitetaan, vai toimiiko entinen Lasten Oman Radion sähköpostiosoite edelleen?

Kommentointi on suljettu.