Miten hölmö ajatus olikaan se, että joku voisi tehdä kokonaista radiota yksinään!
Onneksi on ystäviä ja tuttuja, jotka auttavat ja ideoivat hyvää vauhtia kaikenlaista pientä mukavaa.

Nettisivulla on jo infoa ja jouluna kokeillaan toimiiko itse lähetys: tekniikkahenkilö-raukka saa minulta häiriköiviä viestejä ja puheluita joka päivä joulun pyhinä. Suurin osa ajasta menee musiikin ohjelmointiin. Lisäksi saa säveltää ja kirjoittaa jinkkuja ja tunnareita sekä pohtia kuinka erinäiset pienet asiat sitten tulevat toimimaan. Tekemistä on paljon, ja välillä menee aamuviiteen. Onneksi näin joulun aikaan on muuten rauhallista.

Äänitin Gommin ja Pommin tunnarit sekä pikkutarinoita. Äänitin myös Inkeri Walleniuksen lukemat spiikit. En olisi voinut uneksiakaan hienommista äänistä ensimmäisiin kanavatunnuksiin.

Radion rakentamisessa on kaikenlaista pientä ja tylsää detaljia, kokeile-ja-korjaa-tyylistä ahertamista, jolla en nyt viitsi pitkästyttää lukijoitani. 31.12 se oli valmis. Painoin ”lähetä”-nappia ja aattoiltana käynnistyi juhlava klassinen musiikki, jolla viihdytin lähinnä itseäni vuoden vaihtuessa.

Klo 6.00 vuoden ensimmäisenä aamuna Gommi ja Pommi aloittivat jutustelunsa ja radion ensimmäinen varsinainen kappale oli Minä soitan harmonikkaa.

Ai että. Nyt se on olemassa!