Lasten oma radio kysyi loppuvuodesta 2013 miten ja milloin radiota kuunnellaan, mitä mieltä ollaan nykyisestä tarjonnasta ja mitä muutoksia toivottaisiin. Vastauksia tuli mukavasti, ja niitä ynnäämällä selvisi seuraavia asioita:

-Lasten omaa radiota kuunnellaan tasaisesti aamusta iltaan saakka. Joillakin radio on auki vain aamuisin, toiset kuuntelevat pitkin päivää ja kolmannen iltaisin. Joillekin tärkeimpiä ovat viikonlopun ohjelmat ja toisille ei uni tule ilman Unimusiikkia. Kaikki lähetysajat ovat siis tasaisen suosittuja. Pienille lapsille toivottiin musiikkia useammin kuin vain keskipäivisin.

-Musiikkitarjontaan ollaan yleisesti tyytyväisiä. Jotkut pitävät enemmän perinteisistä lastenlauluista ja toiset uudemmasta lasten popmusiikista, mutta lähes kaikki vastaajat mainitsivat monipuolisuuden olevan valttia. Tästä monipuolisuudesta tullaan pitämään kiinni: Lasten omaan radioon kuuluu kaikki mahdollinen lapsille tehty musiikki genrestä ja aikakaudesta riippumatta.

-Palautteiden mukana tuli monta hienoa yksittäistä ideaa tulevaisuuden ohjelmiin, mutta pääasiassa nykyiseen tarjontaan oltiin erittäin tyytyväisiä.

Suurkiitos kaikille kyselyyn osallistuneille!

Vastanneiden kesken arvottiin:
Suomen lasten lauluja -nuottikirja

Satu Sopanen ja Markku Kaikkonen: Reissutunti -kirja ja cd

Piritta Porthan ja Kaisa Rekinen: Varoitus postinkantajalle (Olen matkoilla vähän aikaa) -kirja ja cd

Reuhurinne Aakkoset -muistipeli

Fröbelin palikat: Parhaat palat 2 -CD


Orffit: Kuinka bumerangia heitetään -CD

Voittajiin on otettu yhteyttä. Mukavaa alkuvuotta 2014!