Toukokuun aikana allekirjoittanut on hiukan seonnut näissä lp-levyasioissa: kaivoin pääkaupunkiseudun kirjastoista loput sieltä löytyvät 70- ja 80-lukujen lastenlevyt, tilasin levyjä kolmesta eri divarista ja kaivoin pari Helsingin liikettä perinpohjaisesti. Nyt digitointia odottavia vinyylejä on pinossa hurja määrä, ja heti kun se suma hiukan hellittää, alkaa Lasten omassa radiossa viikonloppuisin tuo luvattu klassikkolevyohjelma. Myös aivan uusia levyjä on ilmestynyt lähiviikkojen aikana, ja nehän otetaan meillä oitis soittoon!

Saimme vihdoin myös käyntiin omat uutisohjemamme. Mainion uutisankkurimme Aaron lukemia sähkeitä kuullaan aamun ja iltapäivän ohjelmissa aina sitä mukaa kun niitä ehditään tehdä. Pikkuhiljaa, ystävät mainiot.

Seikkailu KumKumMaassa kuultiin koko tuotantokauden verran, ja eilisestä lähtien päivän kuunnelmapaikalla on pyörinyt Betoniporsas esittää, eli Betoniporsas-yhtyeen kuunnelmasarja, jonka ensimmäisessä jaksossa on äänessä kummitus. Ensi viikolla otetaan selvää, kumpi tuli ensin: muna vai kana.

Näin tämä etenee, rauhallisesti mutta varmasti kuin kevät kohti kesää.