Vuonna 2011 aloittanut nettiradio on ainoa laatuaan: radio soittaa kaikkea kotimaista lastenmusiikkia ja toimii lastenkulttuurin äänitorvena.

Lasten oma radio on alle 10-vuotiaille lapsille sekä kaikille lastenkulttuurista kiinnostuneille suunnattu radiokanava, joka soittaa monipuolisia lapsille tehtyjä ja myös lasten itsensä tekemiä ohjelmia sekä lastenmusiikkia.

Kanavan kivijalka on kaikki kotimainen lastenmusiikki ja siihen toimituksessa on vahva asiantuntemus. Radion kanssa yhteistyössä ovat mm. Lastenmusiikki ry ja Konserttikeskus. Edustettuna ovat kaikki genret kansanmusiikista iskelmän kautta poppiin, rokkiin ja hiphoppiin ja klassiseen musiikkiin. Myös musiikkikasvatuksellinen näkökulma huomioidaan lähetyksissä, ja levytetyn lastenmusiikin lisäksi ohjelmissa on viikottainen konsertti.

Radiossa kuuluvat lasten maailma ja lasten omat äänet. Radio huomioi lastenkulttuurin tanssista teatteriin, kirjoista elokuviin, sekä peleistä ja leikeistä liikuntaan. Ohjelmistoon kuuluvat sadut, tarinat ja pitkät kuunnelmat sekä lorut, pelit ja laululeikit. Radio haluaa myös olla mukana tutkimassa luontoa, tekniikkaa, tiedettä ja taidetta.

Lasten oma radio käynnistyy toukokuun 2020 aikana ja sitä voi kuunnella osoitteessa www.radiot.fi.

Kanavaa voi kuunnella aamusta iltaan viikon jokaisena päivänä. Kesän 2020 ohjelmakartta julkaistaan pian radion sivuilla www.lastenomaradio.fi. Lasten omaa radioa voi myös seurata Facebookissa sekä Instagramissa.

Lasten omaa radioa voi tukea Mesenaatti.me-sivulla: https://mesenaatti.me/1622/korona-aid-lasten-oma-radio-2020/

Lisätiedot ja yhteys: [email protected]