Lasten oma radio on nyt toiminut kaksi kuukautta, ja ohjelmisto kasvaa ja kehittyy vähitellen. Koska haluamme palvella nimenomaan teitä kuulijoitamme, niin pyytäisimme teitä nyt vastaamaan näihin aikatauluun ja ohjelmasisältöön liittyvin kysymyksiin. Voitte myös vastata vain osaan kysymyksistä.

Lähettäkää vastauksenne osoitteeseen toimitus(at)lastenradio(dot)fi

1. Kuunteluajat ja kuuntelijat
Kuinka usein teillä kuunnellaan Lasten omaa radiota? Minä kellonaikoina teillä mieluiten kuunnellaan arkisin? Entä viikonloppuisin? Kuinka kauan suunnilleen kuuntelette yhdellä kertaa? Mikä on kuuntelijoiden ikäjakauma?

2. Lyhyemmät sadut
Kahden ensimmäisen kuukauden aikana lyhyempiä satuja on kuultu arkisin klo 11.00 ja klo 19.00 sekä viikonloppuisin klo 16.00 ja klo 19.00. Ovatko satujen kellonajat hyvät vai toivoisitteko niihin muutosta?

3. Pitkät kuunnelmat ja jatkotarinat
Kuunnelmapaikka on ollut aamuisin 9.30 ja iltapäivisin 15.30.
Kokonaisuudessaan nämä kuunnelmat on kuultu viikonloppuaamuisin kahdeksalta tai yhdeksältä. Miten nämä kellonajat sopivat teille? Mikä olisi paras hetki kuunnella pitkä (30-60 minuuttia) kuunnelma alusta loppuun?

4. Musiikki
Lasten oma radio haluaa soittaa monipuolisesti kaikenlaista lastenmusiikkia riippumatta vuosikymmenestä tai tyylilajista. Kahden ensimmäisen kuukauden aikana musiikkijako on ollut tällainen: aamuisin ja iltapäivisin soitetaan monipuolista lastenmusiikkia, Pienten päivässä (arkisin klo 10-13) perinteisempiä lastenlauluja ja iltaisin klo 19.15-22.00 iltamusiikkia.
-Mitä mieltä olette Lasten oman radion musiikkivalikoimasta? Onko jotakin musiikkia liian vähän tai onko jotakin kenties liikaa?

5. Uudet ohjelmat
Lasten omaan radioon on suunnitteilla monenmoista uutta ohjelmaa. Mitä juuri teillä toivottaisiin? Minkälainen ohjelma pitäisi saada pian radioon kuuluville?

Lopuksi voitte kirjoittaa mitä tahansa muita terveisiä, joita teillä on Lasten oman radion toimitukselle. Liittäkää vastaukseenne myös vastaajan nimi ja paikkakunta.

Lähettäkää vastauksenne 9. maaliskuuta mennessä osoitteeseen toimitus(at)lastenradio(dot)fi, niin olette mukana arvonnassa: vastanneiden kesken arvotaan levypalkintoina uutta lastenmusiikkia!

Kiitos jo etukäteen!
t: Lasten oman radion väki