Uutuudet2021Lasten oman radion musiikkikirjastonhoitaja Luca on taas tutustunut uusiin lastenlevyihin!

Uusilta levyiltä kuullaan tällä kertaa nämä laulut:
Aili Ikonen, Eija Ahvo, Markus Bäckman, Tuomo Rannankari, Mirella Roininen sekä Itä-Helsingin musiikkiopiston laulajat – Elämä on juhlaa
Mirkka & Luis – Pikku-Liisan vaatteet
Lastenmusiikkiorkesteri Henxelit – Missä soittimessa
Retu ja Pojat – Arwin ja Irman keittiöön

Ohjelma on julkaistu 21.5.2021

Ohjelman voi kuunnella radion etusivun soittimessa

 

3 ajatusta aiheesta “Lasten oman radion uutuudet, toukokuu 2021”

 1. Matti Hokkanen

  Uutuudet Kuunneltu Sujuvasti ja Eilen, tuli Mieleen, että onkohan niin, että eri Soittolistat, kuten Isoäidin Levyaarteet, Atsipoppaa, Unimusiikki jne, löytyvätkin Ainoastaan Spotify:sta ja Kuuntelu, Vaatii näin Spotify-Tilin, eli jos niin, niin Ilmankos, ettei Etusivun Soittimesta, niitä löydy, mutta jos niin on, niin olisi ehkä kannattanut jo heti ”Kättelyssä” Asiasta Mainita, niin ei olisi edes Turhaan, yrittänyt niitä Etusivulta Etsiäkään?

 2. Luca Gargano
  Luca Gargano

  Moi Matti, kiitos viestistäsi!

  Podcast-soittimeen on kyllä tulossa monenlaisia musiikkiohjelmia, myös näiden toivomiesi otsikoiden alla. Eli tekeillä on Isoäidin levyaarteet, Lasten laulukaupunki, Pienten päivä, Atsipoppaa, Unimusiikkia, Lasten kamu, Perjantaidisko ja muita Lasten oman radion jo klassikoksi muodostuneita ohjelmia sekä myös ihan uusia ohjelmia.

  Näitä tehdään vähitellen ja julkaistaan sitä mukaa kun saadaan valmiita kokonaisuuksia.

  Spotify-listat ovat vain lisäpalvelu, jota voi kuunnella silloin kun radion soittimessa ei ole itselle uutta mieluisaa kuunneltavaa.

Kommentointi on suljettu.