Suomessa järjestetään vuonna 2018 ensimmäistä kertaa Valtakunnallinen Lastenmusiikkipäivä!
Tapahtuman takaa löytyvät tunnetut muusikot Satu Sopanen, Jukka Takalo ja Toni Ertolahti sekä tapahtumatuottajat Luca Gargano ja Johanna von Hertzen (Tuottajat). Mukana ovat myös mm. Muusikoiden liitto, Musiikin edistämissäätiö (MES) sekä Lasten oma radio.
Lastenmusiikkipäivä on jatkossa vuosittainen ja valtakunnallinen lastenmusiikin juhlapäivä, palkintogaala sekä tulevaisuudessa koko viikko täynnä konsertteja! Ensimmäinen lastenmusiikkipäivä pidetään tiistaina 20.11.2018. Pääkonsertti ja juhlagaala järjestetään Kulttuuriareena Gloriassa, Helsingissä.
Lastenmusiikkipäivän tarkoituksena on palkita lastenmusiikin tekijöitä, tarjota laadukkaita konsertteja ja muistuttaa siitä, että lapsilla on oikeus ja tarve omaan musiikkiinsa.
Tänään avatuille nettisivuille on avattu mahdollisuus ehdottaa palkinnonsaajia, ja sieltä löydät myös mm. Lastenmusiikkipäivän 10 teesiä: www.lastenmusiikkipäivä.fi
www.facebook.com/lastenmusiikki
Instagram @lastenmusiikkipaiva
Lastenmusiikkipäivän sanoma ”Lapsella on oikeus omaan musiikkiinsa” on suunnattu kaikille aikuisille, vanhemmille, opettajille, medialle ja lasten kanssa toimiville.
Lasten oma radio on mukana järjestämässä Lastenmusiikkipäivää!