MUSAMUSTIKKANyt se alkaa, Musamustikka, aivan uusi juonnettu lastenmusiikkiohjelma radiossa!

Musamustikka ilmestyy kerran viikossa, ja siinä kuullaan aina sekä ihan uusia että vanhempia lauluja ja haastatellaan lastenmusiikkivieraita.

Ensimmäisen jakson juontavat 9-vuotias Wilma ja 6-vuotias Amalia, ja vieraina ovat Päistikka-yhtyeen Mustikka ja Muurahainen.

Ensimmäisen jakson laulut:

1. Karoliina Vanne ja Jukka Hänninen: Jäärälaulu
2. Päistikka: Supersankarikuoriainen
3. Päistikka: Sporttispurttispagaattisammakko
4. Mutaveijarit: Ympäri ämpäri
5. PMMP: Lörpötys
6. Pikku Papun orkesteri: Höllää pöllö

Kuulet Musamustikan Lasten omassa radiossa aamuisin klo 8 ja iltapäivisin klo 16.

Kerro tämän uutisen kommenteissa, mitä lauluja sinä haluaisit kuulla ensi jaksoissa ja keitä toivoisit haastateltavaksi!

2 ajatusta aiheesta “Musamustikka alkaa!”

  1. Matti Hokkanen

    Vaikkapa Lauluja Levyltä Musabusa, jos sen olet jo Järjestelmään, Saanut Ajettua, miksipä eivät juurikin Ykä, Risto, Matti ja -Liisa Haastatteluun Runsaan Määrän Lastenlauluja Laulaneina ja -Levyttäneinä, ehkä Julkisuudesta Poisjääneinä, silloisina Lapsitähtinä, esim. Susannat Lönberg & Nio, Kaikki Musiikkileikkikoululaisten, eli Ritva Mustonen-Laurilan sellaisen Kuoron Kaikki Jäsenet Haastatteluun, mitä kuuluu heille nykyisin ja ylipäänsä Entisaikojenkin Lapsitähtiä Haastatteluun ihan siitäkin, miltä Tuntuivat Tilanteet, kun Lastenlevyjä Levytettiin, miten ehkä Pinnat, olivat Kireänä, kun piti pienikin Kohta, aina vain, ottaa Uusiksi, jos piti välillä Yskäistä kesken Laulun ja vielä Lauluista, myös Jamppa Tuomisen ja -niinikään Irwin:inkin Levyiltä Lauluja Lapsille, mahdollisuuksien mukaan Kappaleita ja jonka Eilen muistin, Jorma Hynnisen Tulkinnat Peikkoäidin Kehtolaulusta ja -Taivaan Piistä, jolleivät ole Hankalia Metsästettäviä esim. Syystä, että olisivat Ylen Kantanauhastoon Kuuluvia, kuten on myös Toivomani Kirsti ja -Merja Salin:in Kappale ”Hiirulaisen Hääpidot,” Miitta Sorvalin Esittämä ”Susi,” Susanna Haaviston Esittämä Kappale ”Kemiin ja onhan niitä Pilvinpimein siinä Kantanauhastossa, eli sieltäpäin, myös Kappalemetsästykseen, niin Hyvään Alkuun Päästään!

Kommentointi on suljettu.