Tämä viikko menee yhä musiikkia lisäillessä. Sanoisin, että nyt Lasten omalla radiolla alkaa jo olla niin kattava kokoelma, että vastaavaa saa jo hetken hakea. Eilisen saldo oli taas n. 30 levyllistä lastenmusiikkia, uutta ja vanhaa. Silti tuntuu siltä, että (minulle) uusia artisteja ja levyjä putkahtelee vielä jonkun aikaa. Ja mikäs siinä, tämä on mainio projekti, diggailen koko ajan!

Eilisen lisäyksen vanhemmat levyt olivat vinyylejä, jotka eivät ole soineet lastenhuoneissa kenties 25 vuoteen, mutta nyt on taas aika korjata sekin vääryys. Jukka Virtasen ja Esa Niemisen Rosvo-Ruudolf ja kaverit on levyllinen upeita biisejä vuodelta 1981. Samalta vuodelta ovat myös Harri Saksalan Hassu Haitarimies sekä Pirkkoliisa Tikan Hassu Varpunen, molemmat erittäin tervetulleita Lasten oman radion soittoon. Eero Koivistoisen Muusa ja Ruusa on jazzia ja kokeellista musiikkia lapsille vuodelta 1971. Taikuri Piipoo, Jussin talo ja tietysti Ville ja Valle. Aijai, näitä olen kaivannut minäkin ja uskonpa, että nykyajan lapsikin nauttii Koivistoisen äänimaailmoista.

Uusista lisäyksistä mainittakoon ainakin Loiskis-yhtyeen juhlalevy sekä muutenkin hiukan lisää Rasinkangasta, Mimin ja Kukun Aurinko ja Mimmit-yhtyeen edellinen albumi, uusinhan meillä soikin jo.

Hei blogin lukijat:
Kuunnelkaa Lasten omaa radiota ja toivokaa myös lisää biisejä ja artisteja nettisivun kautta!