Eräänä ihan tavallisena päivänä Tasavatti löytää metsästä jotakin. Se on ilmeisesti laite. Vai onko se koje? Ehkä jonkinlainen härveli? Tasavatti kiikuttaa löydön ystäviensä Melwinin ja Kettu Kohosen hämmästeltäväksi. Yhteistuumin ystävykset päättelevät laitteen olevan RADIOLÄHETIN!
-Mutta kuka saa pitää radio-ohjelmaa?
-Me tietysti! Me löysimme lähettimen ja löytäjä saa pitää!
Näin kolme ystävystä päätyvät tekemään radio-ohjelmia keskeltä metsää, ja kuulijapalautetta tulee jo heti ensimmäisestä testilähetyksestä.
 
Radioeläimet on Lasten oman radion tuottama kuunnelmasarja, joka ensiesitetään kevään 2015 aikana.
Käsikirjoitus, roolit ja tuotanto: Luca Gargano, Tuomas Peurakoski ja Linnea Peurakoski.
Kuunnelmaan on saatu lastenkulttuurin erityisavustus Taiteen edistämiskeskus/Uudenmaan taidetoimikunnalta.

3 ajatusta aiheesta “Radioeläimet tulevat!”

 1. Anne Juntunen
  Anne Juntunen

  Hei, onko teillä jo tiedossa tarkempi ajankohta milloin radioeläimet kuunnelmasarja alkaa. Kiitos, Anne Juntunen

 2. Matti Hokkanen

  Tuohan kuunnelma kuulostaa hyvältä, vaan kaipaisihan sitä myös niitä Yle-Radioteatterinkin lastenkuunnelmia, joista toki joitakin voi lainata ihan Kirjastoista, mutta kumminkin! Ja muutoin, on vuosi alkanut sikäli hyvin, että on löytynyt vaikkapa Liisa Tavin Lennämme, lennämme, Mikko Alatalon Rakkaus on lakritsaa yms muitakin sellaisia lastenlauluja, joita ei ihan tässä vaiheessa olisi odottanut, että joku, olisi levittänyt ihan Youtoben kautta kuunneltaviksi, laittamalla ensin kappaleen nimen hakusanaksi Googlella, mutta Riemuiten, riemuiten niitä kuunnelkaamme ja löytyihän tuo Maija Hapuojankin esitys Riemuiten riemuiten niiden joukosta. Vaan kaivattais myös Pelle Hermanni-kasetin ääntä tähän radioon, entä mistäkohden tarkemmin, löytyvät linkit Lasten Oman Radion lähetyksiin Radio Helsingin sivustolta, sillä en ole löytänyt, vaikka olenkin etsinyt? Ja vielä nostakaamme kaikki iso malja Saukille, joka sitten otti ja -kuoli joskus marraskuun alussa, vaikka siitähän uutisoitiinkin vasta joulun alla.

 3. Luca Gargano
  Luca Gargano

  Radioeläinten ensimmäinen jakso kuullaan lauantaina 7. maaliskuuta uuden Ipanapa-radion ensimmäisessä lähetyksessä. Paljon uutta siis tapahtuu!

Kommentointi on suljettu.