Siina & Anselmi RadioMuskari
Tällä viikolla alkaa radiomuskari, kun Siina & Taikaradio -Orkesterin Duo tuo tarinallisen musiikkiseikkailunsa Lasten oman radion kuuntelijoille.

Siina & Taikaradio -Orkesterin tavoitteena on tarjota niin lapselle kuin aikuisellekin omakohtaista elämystä ja kokemusta musiikin eri keinoja käyttäen ja hyödyntäen. Tutut ja vähän uudemmatkin lastenlaulut johdattelevat kuulijat mitä erilaisimpiin seikkailuihin hauskaa tekemistä ja yhdessäoloa tai mielikuvitusmaailmaa ja musiikkikasvatusta unohtamatta. Yhdessäolo ja -musisointi on mukavaa! Musiikkituokiomme ovat aina hyvin liikunnallisia ja lasta aktivoivia tapahtumia. Siksi konserttiyleisömme eivät ole pelkkiä kuulijoita, vaan jokainen saa olla mukana ja osallistua yhteiseen lauluun ja leikkiin. Tervetuloa!!!

Siina & Taikaradio -orkesteri on konsertoinut yli 14 vuotta ympäri Suomea. Siina on koulutukseltaan varhaisiän musiikinopettaja ja hän on tuttu musiikkitoimittaja myös Pikku Kakkosesta sekä suosittu tubettaja YouTuben Siinan TaikaStudio -kanavalta. Siina & Taikaradio palkittiin Vuoden yhtyeenä viime vuoden Jellonagaalassa ja orkesterilta on hetki sitten ilmestynyt uusi lastenlaulu-cd ”Laulubussi”.

Siinan ja Anselmin RadioMuskarissa on kahdeksan jaksoa:
1. Autoretki ankkalammelle
2. Metrolla mummolaan
3. Piippolan vaari
4. Yksinäinen Mörri-Möykky
5. Värilaulu
6. Nalle Nappisilmä ja bussimatka
7. Siili Severi
8. Laulu auttaa aina

Siina Hirvonen: käsikirjoitus, juonto ja laulu
Anselmi Hirvonen: käsikirjoitus, juonto ja kitara
Jani Paulamäki: miksaus ja editointi

Suurkiitos Konserttikeskukselle, joka mahdollisti ja lahjoitti tämän Siinan ja Anselmin RadioMuskari-ohjelmasarjan Lasten omalle radiolle!

Ensimmäinen jakso kuullaan keskiviikkona klo 9.30 sekä myöhemmin uusintana. Radiomuskari tulee kuultavaksi myös podcastina Lasten oman radion sivulle.

 

1 ajatus aiheesta “Siinan ja Anselmin RadioMuskari alkaa!”

Kommentointi on suljettu.