Terveisiä blogin lukijoille! Tässä onkin vierähtänyt hetki niin, ettei ole juuri ehtinyt pysähtyä kirjoittelemaan.

Olemme viimeksi kuluneiden viikkojen aikana tavanneet muutamia tahoja, joiden kanssa Lasten oma radio voisi tehdä yhteistyötä. Koska neuvottelut ovat muiden osalta vielä kesken, niin ei niistä nyt sen enempää. Ensimmäinen yhteistyö, jonka voi jo paljastaa, ovat Tavastian lastenkonsertit Helsingissä. (Allekirjoittanut lupautui niihin DJ:ksi!)

Lasten oma radio tarvitsee yhteistyökumppaneita mikäli aiomme monipuolistaa ohjelmatarjontaa suunnitellulla tavalla – kaikki toimitetut ja juonnetut ohjelmaosiot ovat työläitä ja aikaa vieviä, ja siksi niitä varten tarvitaan myös hiukan rahaa. Tämä tulee tarkoittamaan myös sponsori-ilmoituksia ja mainoksia itse radiolähetyksessä, ja ne tullaan luonnollisesti toteuttamaan tyylikkäästi radiollemme sopivalla tavalla. On itsestään selvää, että täysin rahatta tällaisen radion pyörittäminen on mahdotonta – jo tekniset kulut sekä tekijänoikeusmaksut ovat kohtuullinen kuukausittainen menoerä, ja talkootyötäkin voi tehdä vain tietyn verran. Kuluva kevät tulee näyttämään, minkälaista taloudellista tukea Lasten oma radio tulee saamaan ja miten monipuoliseksi ohjelmistomme kehittyy. Muistetaan aina, että Lasten oma radio on perustettu kaikille lapsille viihdyttäväksi, sivistäväksi ja turvalliseksi mediaksi eikä sen kuunteleminen maksa mitään.

Nyt nettisivullamme on yleisökysely ensimmäisestä kahdesta kuukaudesta. Sen perusteella rukataan ohjelmakarttaa ja kellonaikoja hiukan uusiksi, eli siihen kannattaa vastata pian jos haluaa vaikuttaa Lasten oman radion sisältöön. Minulla taas on työpöydällä tutkittavana n. 20 kappaleen pino lainassa olevia levyjä. Lasten oman radion musiikkivalikoima paisuu kuin pullataikina! Nettisivua aletaan uusia ensi viikolla, ja ohjelmistoa seuraavalla, kunhan kyselytutkimuksen tulokset ovat selvillä. Seuraavalla viikolla aloittaa myös ensimmäinen Lasten omaa radiota varten tehty kuunnelma.

Terveisiä keskeltä aurinkoista maaliskuun sunnuntaita!

PS. Divaristakin tarttui taas mukaan uusia levyjä: Lurpin larpin luppakorva vuodelta 1979 sekä kaksi Helsingin lapsijousten levyä: Lauluviikarin Do ja Lauluviikarin La.

1 ajatus aiheesta “Yhteistyösuunnitelmia ja uusia kuvioita”

  1. mikko

    Voisitte hankkia Ansan ja Oivan levyn Ansa ja Oiva veturiorkesteri hyviä lastenlauluja joita kuuluisi soittaa kanavallanne.

Kommentointi on suljettu.