Heipä hei vaan täältä sylttytehtaalta!

En ole hetkeen ehtinyt edes ajatella koko blogia, kun huhtikuun kiireissä on juostu hiukan siellä ja vähän enemmän täällä sekä välillä aivan missä sattuu. Samalla on tietysti käynnistetty upeat arki-iltojen erikoisohjelmat ja haalittu uutta soitettavaa. Nöyrin palvelijanne joutui jo kirjastotädin haastateltavaksi, kun lähikirjastossa ihmeteltiin, että mihin se heppu niitä lastenlevyjä oikein haalii. Samalla on suunniteltu uudistuksia nettisivulle ja hiukan digitoitu lisää upeita lp-levylöytöjä. Allekirjoittanut soitti myös levyjä Tavastian lastenkonsertissa, mikä oli hauskaa!

Lasten oma radio soittaa siis nykyään klo 17.00-20.00 seuraavat ohjelmat:
-maanantaisin ”Isoäidin levyaarteet” eli lastenlaululevytyksiä vuosilta 1930-1970
-tiistaisin ”Lasten klassinen”
-keskiviikkoisin ruotsinkielinen ”Barnkalas”
-torstaisin ”Lasten kamu” eli kansanmusiikkiohjelma
-perjantaisin ”Perjantaidisko!” jossa kuullaan musiikkia isosiskon levyhyllystä ja hittilistoilta

Viikonlopun Toivotuimmat porskuttaa oikein hyvin, vaikkei sitä ole muutamaan viikkon kukaan juontanutkaan. Uskon, että pian saamme jälleen juonnettuja toivelähetyksiä, mutta olkaa huoleti – kaikki mahdolliset toiveet toteutetaan aina, oli juontajaa tai ei. Ja mikäli toivomaanne kappaletta ei löydy, se kyllä haalitaan seuraavaksi kerraksi, mikäli se on löydettävissä. Harvinaisempien kappaleiden kohdalla ei ihan uskalla luvata näin, mutta minulla on lista kaikista toivekappaleista, joita ei ole vielä voitu toteuttaa, eli asialla ollaan!

Posti toi tänään pari hienoa pakettia lp-levyjä, muun muassa Pupujussi hyppäsi rokkaamaan -levyn sekä Pelle Peloton -kuunnelman Televisiotemppuja ja takapotkuja. Näitä olen metsästänyt jo usean kuukauden ajan ja kohta ne soivat radiossa!

Kuulumisia päivitellään blogiin taas toukokuun puolella, nyt pitää vain toivottaa hyvää kevättä kaikille ja kuunnelkaahan Lasten omaa radiota!

Tämä viikonloppu ollaan muuten Helsingin messukeskuksessa, ja meidän osastollamme voi kokeilla oman radio-ohjelman tekemistä. Tervetuloa moikkaamaan!

Tässä vielä hiukan kuvia viime päivien levylöydöistä: