Taiteiden yönä torstaina 22.8. on kaikkien mahdollista seurata Lasten oman radion toimintaa ja osallistua lähetyksen tekoon klo 18.00-21.00, kun suora lähetys tehdään ulkostudiosta Annantalon pihalta.

Paikalla ovat Musiikkipäällikkö sekä Juppe, ja lapsille sana on vapaa. Puhutaan mm. siitä, mikä on taidetta ja mikä taiteellista ja mitä kaikkea taiteiden yö voi olla. Musiikkipäällikkö soittaa levyjä ja Juppe johtaa juttelua. Lapset saavat myös juontaa ja haastatella. Jos sää on epäsuotuisa, siirretään ulkostudio sisään toisen kerroksen pohjoiseen lasipäätyyn.

Annantalo on aivan Helsingin keskustassa osoitteessa Annankatu 30, ja siellä on Lasten Taiteiden yönä tarjolla paljon ohjelmaa koko perheelle: elokuvia, esityksiä, työpajoja ja näyttelyitä. Tekemistä, näkemistä ja kokemista monessa pisteessä, pihalla ja sisätiloissa. Naamoja, unikavereita, käsieläimiä, kajahtaneita kudelmia, naperokinoa, naamioita ja taikureita!

Lasten taiteiden yön lähetys kuullaan suorana Lasten omassa radiossa torstaina klo 18.00-21.00 sekä myöhemmin uusintana.

Ohje nettikuuntelijoille: lähetyksen siirtyessä ulkostudioon klo 18 saattaa tulla pieni katkos, jolloin pitää vain painaa uudelleen soittimen play-nappia.