Kaikkien lapsekkaiden oma media ja lastenkulttuurin äänitorvi on palannut ääneen! Lasten oma radio käynnisti lähetysstriiminsä lähes kahden vuoden tauon jälkeen osoitteessa www.lastenomaradio.fi. Radio kuuluu pian myös suositussa radiot.fi-palvelussa.

Radion ohjelmisto koostuu aluksi pääosin monipuolisesta lastenmusiikista, jolle ei ole toista kanavaa. Aamuisin ja iltapäivisin soitetaan lapsille tehtyä ja lasten esittämää musiikkia kaikista genreistä, keskipäivä on omistettu alle kouluikäisille ja iltaisin kuullaan mm. isoäidin levyaarteita ja unimusiikkia. Viikonloppuisin soitetaan toivekappaleita, ja luvassa on myös livekonsertteja yhteistyössä Konserttikeskuksen kanssa.  Toimituksessa on vahva lastenmusiikin asiantuntemus, ja radio on myös mukana järjestämässä vuosittaista Lastenmusiikkipäivää.

Musiikin lisäksi Lasten oma radio haluaa kertoa lasten tapahtumista. Haluamme huomioida lasten maailman ja lastenkulttuurin tanssista teatteriin, kirjoista elokuviin, sekä peleistä ja leikeistä liikuntaan, oppimiseen ja ympäristön tutkimiseen. Ohjelmistoon tulee satuja ja kuunnelmia sekä juonnettua ohjelmaa jossa äänessä ovat aikuisten ohella lapset itse.

Lasten oman radion omistaa Mediahaloo Oy. Radion ensilähetykset kuultiin joulukuussa 2011, ja se toimi verkossa kesään 2014 saakka. Sen jälkeen lastenradiota tehtiin yhteistyössä muiden medioiden kanssa ja 2016-2018 striimi oli taas hetken käynnissä. Nyt kanava saa uuden alun, eli kolmas kerta toden sanoo ja RADIO SOIKOON!

Lisätiedot:
Luca Gargano / Lasten oma radio
[email protected]
050-5514165

1 ajatus aiheesta “Lasten oma radio soi nyt netissä!”

  1. Matti Hokkanen
    Matti Hokkanen

    Oletteko varsinkin Te, joilla oli Aikomus Vastata Kyselyyn, jossa Toukokuun Loppuun saakka, Kartoitetaan, mitä sitä Halutaankaan Kuulla Lasten Omassa Radiossa, että sinne, ei ainakaan Tällä Hetkellä, ole mitään Linkkiä Uutisartikkelistakäsin, joka Julkaistiin 30.4, eli Täytyisihän se Linkki, Saada sinne Takaisin, jos kerran Vastausaikaa, on siihen Toukokuun Loppuun saakka!

Kommentointi on suljettu.