Lasten oma radio ylpeänä esittää: Tuutikki Tolosen Joulusatuja-kirja kuullaan radion omana joulukalenterina ja vieläpä kirjailijan itsensä lukemana!

Joulusadut tuovat takaisin Lasten oman radion satuhetket 11.30 ennen Päivälepoa ja 20.00 ennen Unimusiikkia. Lisäksi joulukalenteriin kurkistetaan aamuisin ja iltapäivisin. 1.-24.12.2020 Lasten oma radio klo 8.00, 11.30 (vkl 12.00), 15.00 ja 20.00

Sadun lumousta ja joulun taikaa: 24 joulusatua, joista jokainen tuo joulun lähemmäksi.

Joulun alla tontut ja haltijat liikkuvat tavallista enemmän ihmisten ilmoilla ja meidänkin on mahdollista nähdä niistä vilaus! Jokainen päivä on täynnä taikaa, ja kaikenlaista hauskaa ja yllättävää voi sattua.
Anni ja Eeki lähtevät viemään mummi Lyydia Rubiinisydämelle jouluhyasinttia, mutta tuttu mäki onkin muuttunut erilaiseksi kuin ennen. Tommelimetsän Rommo-peikko kyllästyy olemaan näkymätön ja järjestää juhlat, joulutonttu Jonttu miettii miksi eläimet saavat niin harvoin joululahjoja ja lähtee navettaan kyselemään eläinten lahjatoiveita.

Hiiret näkevät Valottaren kulkueen, kätevä mummo ei arvaakaan miksi hän on niin kätevä ja Elmukka pääsee vierailulle saunatontun kotiin. Naurava Pulla -kahvilaan ilmestyy punaiseen viittaan kietoutunut nutturapäinen täti, jolla on mukanaan merkillinen teekannu, ja joulukuusen runkoa pitkin huristaa pienen pieni auto…

Tuutikki Tolosen Joulusatuja on lämmin ja iloinen satukirja, joka luo joulumieltä ja saa uskomaan joulun taikaan. Kaikki kirjan 24 joulusatua kuullaan joulukuun aikana Lasten omassa radiossa!

Joulusatu kuullaan 1.-24.12. neljä kertaa päivässä, jotta kaikki ehtisivät kuulla ne itselle sopivaan aikaan. Aamuisin joulusatu soitetaan klo 8.00. Päivätontut saavat satunsa sekä klo 11.30 että klo 15.00,  ja päivän joulusatu kuullaan myös iltasatuna klo 20.00. Lauantaisin ja sunnuntaisin päivän toinen satuhetki on klo 12.00.


Tuutikki Tolonen on kirjailija, lasten ja nuorten sanataideopettaja sekä lasten kirjallisuuslehden toimittaja. Hän on kirjoittanut useita lastenromaaneita ja saanut sanataidekasvatustyöstään lastenkulttuurin valtionpalkinnon vuonna 2001. Tuutikin pidettyjä kirjoja ovat mm. Mörkö-sarja (Mörkövahti, Mörköviesti ja Mörköreitti) sekä Agnes-sarja, jonka tuorein lasten mysteeriromaani on nimeltään Agnes ja unien avain.

TUUTIKKI TOLONEN: JOULUSATUJA
Joulukuun 1. päivä: JOULUKUUSEN ASUKKAAT
Joulukuun 2. päivä: JONELIN NORSU
Joulukuun 3. päivä: KÄTEVÄ MUMMO
Joulukuun 4. päivä: SAUNATONTUN KOTI
Joulukuun 5. päivä: NEUVOJA NIILLE, JOTKA TOIVOVAT LAHJOJA
Joulukuun 6. päivä: TOMMELIMETSÄN JUHLA
Joulukuun 7. päivä: USKO PELTOMYYRÄN SUURI SEIKKAILU, OSA 1
Joulukuun 8. päivä: USKO PELTOMYYRÄN SUURI SEIKKAILU, OSA 2
Joulukuun 9. päivä: VIISAS KUNINGAS
Joulukuun 10. päivä: KOLME TÄTIÄ
Joulukuun 11. päivä: LUMINEN JUTTU
Joulukuun 12. päivä: JOULUN VÄRI
Joulukuun 13. päivä: VALOTTAREN KULKUE
Joulukuun 14. päivä: ELÄINTEN JOULULAHJAT
Joulukuun 15. päivä: LYYDIA RUBIINISYDÄMEN VIERAAT
Joulukuun 16. päivä: TONTUN KUJEET
Joulukuun 17. päivä: TOISENLAINEN JOULU
Joulukuun 18. päivä: TÄRKEITÄ JOULUUN LIITTYVIÄ ASIOITA
Joulukuun 19. päivä: SOHVIN AUTO, OSA 1
Joulukuun 20. päivä: SOHVIN AUTO, OSA 2
Joulukuun 21. päivä: KEVYT LAHJA
Joulukuun 22. päivä: TOIVOMUSKANNU
Joulukuun 23. päivä: JOULUMANSIKAT
Joulukuun 24. päivä: KUUSITONTTUJEN JUHLA

SADUT KUULLAAN KLO 8.00, 11.30 (vkl 12.00), 15.00 ja 20.00

Tuutikki Tolonen Kustannusosakeyhtiö Tammen sivulla

Kirjan mukana tulevilla CD-levyillä sadut lukee näyttelijä Eija Ahvo.
Tuutikin itsensä lukemana Joulusatuja voi kuulla vain Lasten omassa radiossa!

9 ajatusta aiheesta “Lasten oman radion joulukalenterissa kuullaan 24 joulusatua”

 1. Siina

  saisko tuon joulukalenterin omaksi ohjelmaksi niin saisi ilmoituksen puhelimeen 🙂

  1. Luca Gargano
   Luca Gargano

   Moi Siina. Se tulee joka päivä samaan aikaan, voit laittaa puhelimen hälyttämään! 🙂

 2. Outi Holopainen
  Outi Holopainen

  Hei!
  Aivan ihana idea tämä lasten radion joulusatu.
  Mutta, miten pääsemme kuuntelemaan sitä Suomi-kouluissa ympäri maailman?
  Varsinkin nyt tarvittaisiin tällaista, kun kaikki opettavat etänä.

  Kiitos!

  1. Luca Gargano
   Luca Gargano

   Jos Lasten oman radion lähetysajat ovat huonoja teille, voi kirjan ostaa äänikirjana monesta eri verkkopalvelusta. Kannattaa googlata vaikkapa ”joulusatuja 24 satua joulun odotukseen äänikirja” niin saat todennäköisesti omassa maassasi toimivan nettikaupan.

   1. Outi Holopainen
    Outi Holopainen

    Anteeksi, en ehkä ilmaissut itseäni ymmärrettävästi.
    En siis ole ymmärtänyt, miten tämä sivu toimii.
    Mistä pitää painaa, jotta saan kuunnella joulusadun esim. klo 20:00 tänä iltana?

 3. Matti Hokkanen

  Olenhan tästä Kirjoittanut Sinulle, eli Lucalle Henkilökohtaisestikin, ettei Tosiaan, aina Toimi tuo Lastenomaradio.fi Sivun Radiosoitin, Käytettäessä Uusinta Sovelluspäivitystä Microsoft Edgestä ja muutoinkin, Windows:in Viimeisimpiä Sovelluspäivityksiä, eikä myöskään, Toimi aina tuon radiot.fi Osoitteen Kautta Yritettäessä, mutta tuota Kolmatta Vaihtoehtoa, en vielä, ole Yrittänyt, kun olin Osoitteen Unohtanut. Joskus, Toimii Samallatavoin, kuin Varkauden Mekaanisen Musiikin Museossa Majaileva Maailman Ensimmäinen Stereo, eli kahden torven Gramofoni, mutta tässähän Tapauksessa Nykytekniikka, eli eräskin Isoäidin Levyaarteet-Ohjelma, Kuului Pääsääntöisesti siten, että Kappale, ikäänkuin Toistui Kahteen Kertaan siten, että Puolisekunttia ensimmäisen Lauletun Lauseen/Säestysosuuden jälkeen, Toistui Sama Kokonaisuus Uudelleen, eli Hillittömältä Kuulosti ja olen Harkinnut, että Pitäisiköhän Tehdä Teliallekin Tutkintapyyntö, että Tutkisivat, olisiko heidänkin päässään, jokin Tekninen Vika, joka tämän Aiheuttaa, sillä oikeastaan millään muulla Sivulla, tätä ei näin Säännönmukaisesti Tapahdu. Mutta ovathan Mukavat nuo Joulusadut, jotkahan Kuulimme joitakin Vuosia sitten täällä Ekan Kerran ja jos Tuottaa Hankaluuksia Outille Kumppaneineen näiden Tuutikin Versioiden Kuuntelu, on Takuulla Eija Ahvo, Aivan Yhtä Hyvä Lukijavaihtoehto!

Kommentointi on suljettu.