Lasten oma radio tiedottaa: striimi päättyy mutta ohjelmat kuuluvat jatkossakin radion omalla sivulla.

Lasten oman radion muoto muuttuu vappuna – vaihdamme jatkuvan lähetyksen podcast-ohjelmiin.

Tämä tarkoittaa sitä, että lastenradion ohjelmia voi toukokuusta lähtien kuunnella radion omalta sivulta www.lastenradio.fi löytyvästä podcast-soittimesta aina kun se itselle parhaiten sopii! Ensimmäiset podcast-ohjelmat on jo nyt julkaistu radion sivulla www.lastenradio.fi

Lasten oman radio striimi päättyy ja radio poistuu Radiot.fi-sovelluksesta 30.4.2021.

 

7 ajatusta aiheesta “Radion muoto muuttuu vappuna”

 1. Matti Hokkanen

  Mikä tähän Muutokseen, on tälläkertaa Syynä, kun sitä ei suoraan, tässä Lue ja kumpi, on siis Oikea Osoite, eli lastenomaradio.fi tai lastenradio.fi kun on eri Yhteyksissä, Näkyvillä kumpaakin Osoiteversiota ja Olettaisinhan, että tämän Muutoksen myötä, voi tätäkin, Kuunnella Vuorokauden Ympäri ja onhan Yritetty Varmistaa Toimivuus myös Apuvälineillä, alkaen Windows 10:en Omasta Lukijasta, IOS:n ja -Androidien Puhetuista jne.

  1. Luca Gargano
   Luca Gargano

   Moi Matti, kiitos viestistä!

   Muutokseen on monta syytä. Ensinnäkin podcast-ohjelmilla on kysyntää, monessa lapsiperheessä kuunnellaan mieluummin silloin kuin se sopii muiden puuhien lomassa. Jo nyt kokeiluviikkojen aikana on huomattu, että podcasteja kuunnellaan enemmän kuin striimiä.

   Podcast-ohjelmia on myös helpompi hallita kuin jatkuvaa lähetystä. Tekijöille on mielekkäämpää suunnitella ja tehdä 10-30 minuutin mittaisia kokonaisuuksia, joita voi myös kätevämpää kuunnella kokonaan alusta loppuun.

   Kolmanneksi päätös on myös taloudellinen ja liittyy käytettävissä oleviin resursseihin: striimin pyörittäminen on jossain määrin kalliimpaa ja työläämpää, eikä se radion nykyisellä henkilökunnalla ja rahoituksella ole mahdollista, etenkään jos samaan aikaan tehdään myös podcasteja.

   Lasten oma radio on striimannut nyt vuoden putkeen ja meillä on hyvä käsitys siitä minkä verran radio tavoittaa kuuntelijoita päivittäin. Uskomme, että podcast-muotoisena yhä useampi löytää mielekästä kuultavaa, kun voi kuunnella kokonaisuuksia silloin kun se parhaiten sopii itselle.

   Sisällön puolesta ensimmäinen huomio tulee olemaan juonnetun ohjelman lisääntyminen. Lasten oma radio esittelee jatkossakin kaikki uudet lastenlevyt sekä vanhoja klassikoita.

   Osoitekysymyksen vastaus on helppo: molemmat osoitteet ovat oikein. Lasten oman radion osoitteita ovat sekä lastenomaradio.fi että lastenradio.fi.

   Mukavia kuunteluhetkiä jatkossakin!

   t. Luca / Lasten oma radio

   1. Luca Gargano
    Luca Gargano

    Välitin kysymyksen apuvälineistä tekniikkatiimillemme. Oletko nyt onnistunut kuuntelemaan podcast-ohjelmia sivulla olevasta soittimesta?

 2. Johanna

  Todella, todella suuri harmi, että jatkuva lähetys loppuu! Kuulisin enemmän kuin mielelläni syyn tähän muutokseen. Olisi kiva saada tarkempia tietoja mitä ohjelmia podcasteihin tulee. Varmaan niitäkin kuuntelen, vaikka eivät ne tietenkään jatkuvan lähetyksen veroisia tule koskaan olemaan.

  1. Luca Gargano
   Luca Gargano

   Moi Johanna. Kiitos viestistäsi. Syitä muutokseen on kerrottu tuossa ylemmässä vastauksessa Matin viestiin. Podcasteihin tulee monipuolista ohjelmaa. Soitin myös soittaa kaikki ohjelmat putkeen, eli käytännössä radio tulee toimimaan aivan kuin nytkin sillä erotuksella, että voit itse valita mistä kohdasta aloitat kuuntelun ja milloin.

   Luca / Lasten oma radio

   1. Johanna

    Kiitos vastauksesta. Toivottavasti podcasteihi tulee samoja ohjelmia mitä kanavallakin jatkuvassa lähetyksessä soi.

 3. Matti Hokkanen

  Arvasin, että tuohon, on myös Taloudellisia Syitä ja Vastauksena Kysymykseen, onko Onnistunut Podien Kuuntelu, on, etten ollut edes vielä ennen Eilistä, Keksinyt, että sekin Mahdollisuus, nyt on, joten Ei Kokemusta tuosta, mutta viimeistään Vapun Jälkeen, pitää Testata. Muutoin, Tein Helmikuussa, Ilmoituksen Telialle siitä Yhteyden Ajoittaisesta Takkuilusta, jota ei yhtä Säännöllisesti, millään muulla Sivulla Esiinny, vaikkakin sen jälkeen, olen Vaihtanut myös Reititinliittymän 5G-Rajattomaan, joka Takkuilee vähemmän, mutta kuitenkin jonkunverran ja Arveltiin Telialla, että voisi jopa Valmistua Rovaniemelle 5G-Verkko Kesään mennessä, joten Jännityksellä sitäkin Odotellaan ja jo Uusi Liittymä, on 400 MB:n, kun vielä Helmikuussa, oli vain 100 MB:n Liittymä. Suoraan, ei ole minulle, tuohon Häiriöilmoitukseen, Telialta Vastattu, mutta ehkä Selvittelevät Syitä Takkuiluun.

Kommentointi on suljettu.